Πολλοι δεν το πιστευουν, και ομως "Φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι"!

“Επειδη ζουμε σε εποχες με πολλες στερησεις και ανεχεια, πρεπει να βρουμε τροπους να επενδυουμε με πολυ λιγα χρηματα που μακροχρονια θα εχουν καλες αποδοσεις και θα ειναι μια αρχη για τα παιδια μας (οσα ειναι μικρα) η για τα εγγονια μας.
Ξερω οτι σε κανεναν δεν περισσευει τιποτα, δειτε ομως αλλοιως, σαν καινουργιο μετρο που μας εβαλαν οι ηλιθιοι που κυβερνανε!






Μπορειτε με πολυ μικρο κεφαλαιο ν'αρχισετε ενα χαρτοφυλακιο που θα εχει απ'ολα μεσα, μετοχες που αποδιδουν μερισματα (διαβαστε τους "Επενδυτές Χωρίς Σύνορα" που γραφουν πολυ καλα και αναλυτικα αρθρα για καλες εταιρειες), διαβαστε το μπλογκ TradingForexPlanet που εξηγει πολυ απλα και αναλυτικα πως μπορειτε να επενδυσετε σε συναλλαγματα, δειτε και το GreekTrader Trading Club.
Mην σκεφτεστε τα χρηματιστηρια σαν τζογο, δεν ειναι.
Αν ειστε ενημερωμενοι μπορειτε να βρειτε πολλους τροπους τα 10 ευρω να τα κανετε 15-20, οχι ομως βραχυπροθεσμα, μακροχρονια, αλλωστε ειπαμε για τα παιδια και τα εγγονια θα το κανετε.
Ενα καλαθι που εχει απ'ολα μεσα, τιποτα δεν χανεται.
Ενας κουρεας στον Καναδα που αρχισε ετσι να επενδυει σε διαφορα προϊοντα της αγορας, εφτιαξε περιουσια κι εγραψε ενα πολυ πετυχημενο βιβλιο, The Wealthy Barber οσοι μιλατε Αγγλικα διαβαζεται πολυ ευκολα, εχει και χιουμορ.
Αυτο που αρχισα, θα το συνεχισω και θα προσπαθω καθε μερα να σας πεισω οτι μεσα σε ολα αυτα που συμβαινουν, πρεπει να βρουμε τροπους να ξανασταθουμε στα ποδια μας, να βοηθησουμε στο μελλον τα παιδια μας.
Για το Ελληνικο χρηματιστηριο θα με συγχωρεσετε, αλλα
προσωπικα, δεν θ'ασχοληθω ...”


Δημοφιλείς αναρτήσεις