Πολιτικοί: Υπεράνθρωποι με την απόλυτη γνώση προεγκατεστημένη

“Το χειρότερο από όλα είναι ... πως αυτοί οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ που μας κυβερνούν, οι πρώην και οι επόμενοι ... ΔΕΝ έχουν την παραμικρή άισθηση ΑΓΩΝΙΑΣ η ΕΥΘΥΝΗΣ ... που να προκύπει από το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν το αντικείμενο με το οποίο ασχολούνται (οι περισσότεροι είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, άσχετοι και ανειδίκευτοι με αυτά για τα οποία καλούνται να δώσουν λύσεις ...



... ο άλλος πούλαγε βιβλία, αλλός απλά κόλλαγε αφίσες στη νεολαία του κόμματος, ο άλλος ήταν δικηγόρος, δημοσιογράφος, η άλλη ήταν ηθοποιός κτλ κτλ), ...και δεν προβληματίζονται ΠΟΤΕ και ΚΑΘΟΛΟΥ από το γεγονός ότι δεν έχουν ΕΞ' ΌΡΙΣΜΟΥ το "KNOW HOW", μα ούτε προβληματίζονται για τις τραγικές συνέπειες στην οικονομία και την κοινωνία από τους χειρισμούς τους.
Είναι ΙΚΑΝΟΙ για οποιδήποτε έργο ή ρόλο τους ανατεθεί. Υπεράνθρωποι με την απόλυτη γνώση προεγκατεστημένη.
Άκόμα και σε ένα μικρό παιδί, αν του δώσεις το λουράκι ενός σκύλου να κρατάει ή να το ταϊζει, νοιώθει την ευθύνη, την αγωνία για το ζωντανό.
Αυτοί κρατάνε ένα ολόκληρο Έθνος, το οδηγήσανε και συνεχίζουν να το οδηγούνε στην καταστροφή ...και δεν ιδρώνει το αυτί τους.Τελείως αναίσθητοι !!!
(και αυτή είναι η καλή περίπτωση, δηλαδή του ΑΣΧΕΤΟΥ & ΑΝΙΚΑΝΟΥ που δεν ξέρει τι κάνει... γιατί υπάρχει και το ΛΑΜΟΓΙΟ / ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει)...”



Δημοφιλείς αναρτήσεις