«Τριχωτή» φιλανθρωπία

Χιλιάδες άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έδειξαν την υποστήριξή τους στον αγώνα κατά του καρκίνου του προστάτη και της κατάθλιψης, αφήνοντας μουστάκι κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου.
Την 1η Νοεμβρίου οι εθελοντές αφήνουν μουστάκι για την υποστήριξη της εκστρατείας Movember, μετατρέποντας τον εαυτό τους σε μια «κινούμενη διαφήμιση» υπενθυμίζοντας στους άντρες ότι η πρόληψη παραμένει η καλύτερη θεραπεία στον αγώνα για τον καρκίνο του προστάτη.
Το κοινό κάνει δωρεές μέσω της ιστοσελίδας των εθελοντών και τα χρήματα που μαζεύονται στο τέλος της εκστρατείας διατίθενται στον αγώνα για την καταπολέμηση δύο από των πιο σοβαρών προβλημάτων υγείας των ανδρών: τον καρκίνο του προστάτη και την κατάθλιψη.
Ένας από τους θερμούς υποστηρικτές της εκστρατείας αυτής είναι και ο ομογενής, Τζον Ευκαρπίδης, ο οποίος συμμετέχει για πέμπτη συνεχή χρονιά, και κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσόν των
$21.145, που τον κατατάσσει στην όγδοη θέση σε ολόκληρη την Αυστραλία!
Η ομάδα του κ. Ευκαρπίδη -TransACT Rock Movember- κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά το ποσόν των $116.648 δολαρίων, με τον εθελοντή, Ivan Slavich, να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό σε εθνικό επίπεδο.
Τον πρώτο χρόνο ο κ. Ευκαρπίδης συγκέντρωσε το ποσόν των $10.160 δολαρίων τον πρώτο χρόνο και κατατάχθηκε στη 12η θέση, τον δεύτερο χρόνο $13.282 δολαρίων, τον τρίτο χρόνο $11.573 δολαρίων, ενώ τον περασμένο χρόνο κατάφερε να συγκεντρώσει το σημαντικό ποσό των $30.001 κάτι που κατέταξε στην 4η θέση σε ολόκληρη την Αυστραλία!
Η εκστρατεία Movember αυτό το χρόνο κατάφερε να συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσό των $107 εκατομμυρίων δολαρίων.
Πηγή : http://neoskosmos.com/news/el/node/18635

Δημοφιλείς αναρτήσεις